Ga naar de inhoud

CLUBLADDER PADEL

Op onze club werken wij mee aan verbinding tussen padellers.

Nog maar net begonnen met padel, of zoek je teams om mee te spelen tijdens het zomerseizoen? De online padelladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelvrienden op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Meespelen op de padelladder is simpel

  1. Maak je lidmaatschap in orde op onze club (Lidmaatschap Tennis Vlaanderen is vereist)
  2. Meld je aan op de clubladder via de bovenstaande link
  3. Stel je eigen team samen (man-vrouw; man-man; vrouw-vrouw).
  4. Selecteer je speelsterkte.
  5. Kies wanneer en hoe vaak je graag speelt.
  6. Download de app (zie bovenstaande link) en maak het nog eenvoudiger om alles te volgen.

Eén persoon registreert voor het team. De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je opgegeven speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten om je op het juiste speelniveau te brengen en leuke wedstrijden te beleven tegen andere padellers!

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen

De clubladder loopt in het zomerseizoen tot eind september. Je kunt je het hele zomerseizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Spelregels

Je speelt ‘best of 3’ sets met een tiebreak bij 6-6. Als je eerder van de baan af moet, wint degene die op dat moment voor staat in sets (of games indien gelijk in sets).De winnaar registreert de score.